Nieuws

ThuisNieuwsNieuwe hoofdsponsor Peelstrekels

Nieuwe hoofdsponsor Peelstrekels

Tijdens de prins onthulling hebben de Peelstrekels hun nieuwe hoofdsponsor bekend gemaakt. Met onderstaande filmpje werd op spectaculaire wijze de nieuwe sponsor bekend gemaakt. Dit jaar zal Spiegel Crossmedia communicatie de hoofdsponsor zijn van de Peelstrekels. “Wij zijn erg blij dat Henry van den Berkmortel en Marleen van Eijk ons ondersteunen als hoofdsponsor” verteld het bestuur van de Peelstrekels.

 

strategie
Een gedegen merkstrategie is een belangrijk middel tot succes. Daarom brengen we middels o.a. interactieve mindmapsessies en adviesgesprekken je doelen in beeld. We maken strategische én communicatieplannen.

creatie
Het creëren van creatieve concepten om je te onderscheiden. Zowel voor gedrukte als voor digitale media en andere vormen van communicatie. Een sterk creatief concept met tekst is het startpunt voor jouw weg naar succes.

beeld
Je blijft in beeld, daar zorgen wij graag voor. Dat doen we met de aanvullende disciplines fotografie, video en animatie. Beeld is immers een belangrijk deel van je merkpersoonlijkheid. Stilstaand of bewegend, precies wat je wilt.

online
Ontwikkelen in eigen huis van websites, e-commerce oplossingen, mobiele sites en nog veel meer. Bij vrijwel elke campagne en elk product is een online en offline (crossmediale) aanpak van doorslaggevend belang voor succes.

Spiegel crossmedia communicatie
Martinetstraat 32
5751 KR Deurne Nederland

Telefoon 0493 317 183

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet